Просмотр полной версии : Вуличні проповідники
TataPetrenko
21.02.2026, 19:57
Але сьогодні хочу сказати, що церкві вже не можна не тримати руку на пульсі змін, що відбуваються, не можна перетворюватися в деякий междусобойчик. Світ величезний і просто може оточити таку церкву моторошною невірою, упередженнями, стати нетерпимим до церкви і вимагати навіть її знищення.
Люди, багато проводили часу в своїх! церквах (поки не прийшов указ їх закрити через епідемію) відриваються від зовнішніх змін у світі. У церкві здається, що в світі багато віруючих, а хто бачив пробудження, той може вважати, що воно і до цього дня йде. Але раптом виявляється сьогодні, що сатана неабияк потрудився і в невеликий термін знову почорніли люди від гріхів.
У світ прийшли нові душі. І вони зовсім мало мають знань про Господа. Люди весь час на землі збільшуються в числі. Народжуються, швидко ростуть і сьогодні величезна армія на землі не знають Господа Ісуса Христа.
І ось тільки вуличні проповідники це добре розуміють. Вони постійно бачать все, що поза стінами знайомої громади.
TataPetrenko
21.02.2026, 20:05
вуличний проповідник розуміє, що ці люди, яких просто величезне число, вони так далекі навіть від елементарних понять про Богопізнання., про Творця, який їх створив.
Вони, вуличні проповідники, не говорять зайвих і не зрозумілих слів для дуже далеких від Бога людей. Вони не влаштовують суперечок зі знавцями Біблії. Вони розуміють, що люди гинуть. Формалізм і заорганізованість на вулиці не проходять. Але прості, в Дусі Святому сказані, деякі слова про Господа, застереження – зупиняють натовпи людей. Вони раптом починають збиратися на поверхах супермакетов, слухати і особи їх серйозні. Там немає кривляться в усмішках: послухаємо тебе в інший час. Ні, особи вдумливі, кілька розгублені, не відразу і вловлюють навіть ці прості слова, але видно, що якщо Бог пройшов до них з цим своїм слугою, він і вдома з ними почне і продовжить свою роботу. Ісус-Спаситель. Він створює ситуації навколо кожної людини, що сприяють багато про що задуматися, багато чого почати в собі бачити: адже правий той вуличний
TataPetrenko
21.02.2026, 20:09
Ісус Христос-Жива Особистість...
Вуличний проповідник позбавлений гордості. А до ак розповідає відомий проповідник, який багато і в церкві проповідував: ви станете ніхто на вулиці. Там ніхто вас не знає, як красномовного в своїй громаді і де вас можуть нахвалювати. Але на вулиці все це ніхто про вас не знає і плотське в тобі Бог на вулиці може дуже швидко і ефективно знищувати .
Ми використовуємо високий християнську мову, всі ці специфічні терміни, а світ поняття не має про елементарних знаннях і цей світ величезний і він весь час в числі знову приходять на землю душ збільшується. І вони на нулі знань про євангелію. І корисно спуститися віруючим нижче в своєму високому становищі знавців Писання, щоб бути зрозумілими людям
З повагою до вас!
TataPetrenko
22.02.2026, 09:08
При місіонірованіі сьогодні нерідкі такі випадки
Свідчення для тих, хто брав зброю: сьогодні багато воюють, і ось слухала таке свідчення « " Господи! До кого нам йти?»
Вчора слухала свідчення віруючої жінки, вона говорила про любов Господа. Бог любить всіх нас, але треба прийти до нього.
І ось розповідала, що прийшов до неї людина і ніяк не може повірити, що він, вбивав людей, що живе таким неправедним життям, може бути прощений.
І він так деякий час вагався: чи може Бог його такого прийняти. Але віруюча його підтримувала, спираючись на Божу обітницю, що Ісус помер і воскрес за всіх ЛЮДЕЙ. Він здійснив цей подвиг в Ім'я любові до нас,»коли ми були ще грішниками".
Нарешті, ця людина почала в молитві щиро просити Господа прийняти його, в найглибшому каятті в перш скоєних дуже тяжких злочинах. Бог любить вас, повторювала і повторювала віруюча жінка. І поступово ця людина відчула легкість у своєму серці, зігрітість, радість. Він намагався своїми словами передати ті відчуття, які наповнювали його серце
TataPetrenko
22.02.2026, 21:03
https://vk.com/video-59265641_456239979
TataPetrenko
22.02.2026, 21:19
Дэвид Линн примиряет человека с Богом https://rutube.ru/video/086c892d0e4f4c4d67359ab741e233e9/
TataPetrenko
23.02.2026, 06:20
Хлопці, у нас ютьюб уповільнений і посилання можуть ці у вас не відкриватися, але ви в пошуковику пошукайте, зазвичай в Ютьюб є якщо не все, то багато
наш брат Серёжа - Сергей Божий - часто проповедует в разных городах, багато раз був в разных местах Україні.
Брат Серёжа, расскажи пожалуйста, в каких городах Украины побывал, как проповедовали и т.д.
Сергей Божий
24.02.2026, 18:17
наш брат Серёжа - Сергей Божий - часто проповедует в разных городах, багато раз був в разных местах Україні.
Брат Серёжа, расскажи пожалуйста, в каких городах Украины побывал, как проповедовали и т.д.
Всех приветствую!
Да были хорошие спокойные времена, когда у меня была возможность обильно сеять слово Божие и в Украине. В Харькове, в Киеве и еще в нескольких поселках, а также в одном ребцентре.
Проповедовали по разному. Ходили по домам, встречали людей на улице, в больнице, устраивали Евангелизации в клубах, ставили палатки с Христианской литературой, по согласованию с администрацией. Хорошее и свободное было время. Было достаточно и покаяний.
Дякую Богові за все!
TataPetrenko
24.02.2026, 20:07
"Дэвид Линн обращается падшему поколению", такое название видео. Оно есть в ютьюбе. Опять к нему выкрикивает молодежь:гомофобия, фанатик!
https://www.yandex.ru/video/preview/4659253665416799396
Всех приветствую!
Да были хорошие спокойные времена, когда у меня была возможность обильно сеять слово Божие и в Украине. В Харькове, в Киеве и еще в нескольких поселках, а также в одном ребцентре.
Проповедовали по разному. Ходили по домам, встречали людей на улице, в больнице, устраивали Евангелизации в клубах, ставили палатки с Христианской литературой, по согласованию с администрацией. Хорошее и свободное было время. Было достаточно и покаяний.
Дякую Богові за все!
Благодарю.
А можетъ, запомнилися какие-то особенные истории? интересные?
(не только мне интересно будет узнать)
TataPetrenko
25.02.2026, 06:03
"Дэвид Линн обращается падшему поколению", такое название видео. Оно есть в ютьюбе. Опять к нему выкрикивает молодежь:гомофобия, фанатик!
https://www.yandex.ru/video/preview/4659253665416799396 Гомофобія-це ж термін, якщо поміркувати, узятий не випадково, він має маніпулятивне значення і нижче наведемо роздуми з цього приводу. І проповіднику обов'язково крикнуть: гомофоб!
TataPetrenko
25.02.2026, 06:11
...крикнуть: гомофоб!
Кілька років тому ми, невелика групка християн, вели полеміку з тими, хто захищав гомосексуалізм. Розмова велася в цивілізованій формі, намагалися вести полеміку в доброзичливому тоні і народну мудрість і жарти-примовки приводили в розмові і , звичайно, біблійні свідчення, не тиснучи на опонента, але все-таки на свою адресу я почула таке: коли ми відвоюємо великі права ,а ми прагнемо до цього, то Тебе ми викличемо на судове засідання.
Зізнаюся, що мені стало не по собі. Якщо перевертні ще будуть закріплені в Конституції країни, то нормальність і адекватність куди підуть?
В антиконституційна меншість? Але Слава Богу! Нормальність, те, що Бог встановив, все ж таки продовжують бути прийняті як моральні цінності, про які і йдеться в нашій Конституції.
Розумію, що Бог любить грішника, але як і раніше бажає, щоб від врятований був .Але врятований від чого? Від гріха. Бог і гріх не сумісні і перше що Бог наказав в Євангелії – це всім людям покаятися.
TataPetrenko
25.02.2026, 06:17
Ну а я продовжу по гомофобії. Мене завжди цікавило, чому будь-яка незгода з потворним і не Божим явищем скоріше прагнули назвати саме фобією? Почала копатися в термінології. І ось що вийшло. Я не буду забивати голови спеціальною термінологією, там стільки лукавства.
Так, дійсно, так звані вчені в цій області( є і дійсно вчені) теж скромненько так визнають, що саме фобією і гомо -, наприклад, страждати всі незгодні з цим явищем ну ніяк не можуть.
Там в основі страх, та ще й нав'язливий! а страх мовляв викликає агресію, ненависть і ін.можуть вбити навіть з цього страху.(У Росії пропаганда ненависті заборонена законом.)
Але ми так само, наприклад, не можемо погодитися з крадіжкою. Не можемо погодитися з вбивством, пліткуванням, то там хіба теж тільки страх? Дурість, звичайно, таке.
І в статті про гомофобію на сайті publy.ru знайшла таке твердження: 70 проц. у нас в країні гомофобів. Але хто їх перевіряв на страх перед гом-м?
TataPetrenko
25.02.2026, 06:21
Де кого дійсно обстежили, щоб так масово таке число записати в тих, хто женемо страхами. Та ще й нав'язливими?
Причому про ці 70 проц. сказано, що гом-зм їм неприйнятний. Ось це слово "неприйнятний" воно де обов'язково в собі містить ненависть, агресію та ін., що мовляв обов'язково супроводжує страх перед цим явищем. Для мене, наприклад, неприйнятно куріння дітей і вагітних жінок. Але де при цьому той обов'язковий страх перед курінням? Та ще й нав'язливий? А якщо неприйнятно злодійство, то як? Ворфобка?
Про мене можна сказати, як про курениефобке? Або краще курфобке? Далі в статті йдеться, що гомофобія так само не вважається психічним захворюванням . Ну правильно, убезпечили себе. Адже за таке можна і запитати і строго. Але зі словом "фобії" все-таки продовжують наступати і наступати на тебе, як читача. Прямо сповивати тебе і пов'язувати по руках і ногах.
Але справа в тому, що є Адже у нас і статися в Кодексі, де за образу людини можна отримати штраф.
TataPetrenko
25.02.2026, 06:25
Але тим, хто запросто готовий образити і образити чимале число людей, теж треба пам'ятати, що вони при цьому стають тими, хто під статтею.
І коли підійшла до кінця статті, то побачила в кінці вже ( це після такого натиску словоблуддя на читача про фобії) скромненько так написано, що не всі страждають , звичайно, фобіями, для таких це образа, то краще б назвати таке явище кілька пом'якшено - гомонегатівізмом.
Тільки ось де б це почути зараз? Вже й згодні з такою кваліфікацією: гомонегативізм. А що ми чуємо на кожному розі?
А ЧУЄМО МИ ОБРАЗЛИВЕ-ФОБІЇ!!
Сергей Божий
25.02.2026, 10:59
Благодарю.
А можетъ, запомнилися какие-то особенные истории? интересные?
(не только мне интересно будет узнать)
Однажды посетил городскую больницу в городе Яготин(Яготын). Там в палате лежала родная сестра, двух верующих сестер. У нее началась гангрена на ноге и стоял вопрос об ампутации.
Когда я об этом узнал, я сказал, что мы приедем к ней.
Я посетил ее с сестрой, которая отвечала за служение с подростками и детьми в поселке Супоевка. Благовествовал ей спасение во Христе Иисусе и покаяние и прощение грехов. Я еще не закончил говорить, как она уже начала молиться молитвой покаяния. Мы помолились за нее, благословили, сказали слова утешения и ободрения и предали ее родным ее сестрам. Которые в это время молились в коридоре.
В этом деле была видна рука, действие и устройство Божие.
Однажды посетил городскую больницу в городе Яготин(Яготын). Там в палате лежала родная сестра, двух верующих сестер. У нее началась гангрена на ноге и стоял вопрос об ампутации.
Когда я об этом узнал, я сказал, что мы приедем к ней.
Я посетил ее с сестрой, которая отвечала за служение с подростками и детьми в поселке Супоевка. Благовествовал ей спасение во Христе Иисусе и покаяние и прощение грехов. Я еще не закончил говорить, как она уже начала молиться молитвой покаяния. Мы помолились за нее, благословили, сказали слова утешения и ободрения и предали ее родным ее сестрам. Которые в это время молились в коридоре.
В этом деле была видна рука, действие и устройство Божие.
Спасибо.
А больная стала выздоравливать?
Сергей Божий
27.02.2026, 12:51
Спасибо.
А больная стала выздоравливать?
О ее дальнейшей судьбе я ничего не знаю.
Был еще случай в Харькове. Приехали на благовестие в психбольницу.
И имели общение в мужском отделение с пациентами. После не продолжительной беседы, кто то из команды предложил помолиться. После молитвы один сказал, что у него внутри что то произошло и он почувствовал прикосновение Божие. Молитва оказалась действенной.
Можно вспоминать не стандартные моменты во время служение. Но как правило все происходит как в Писание.
1 Отправившись оттуда, приходит в пределы Иудейские за Иорданскою стороною. Опять собирается к Нему народ, и, по обычаю Своему, Он опять учил их.
(Мар.10:1)
TataPetrenko
28.02.2026, 05:52
Сестру знаю в Господі, вона отримала Миттєве зцілення. Розповівши. Йшло місіонірованіі проповідник гаряче говорив про Господа, як помічника в бідах, але ще й лікаря. Вона працювала на будівництві і голова весь час піднята вгору і боліла шия сильно і каже:
Я просто поклала долоню на хворе місце, але щось в мені заксомневалось і стала прибиратиі слухаю голос: потримай ще. Вона так і зробила і раптом відчула, що там щось сталося і більше болю не було. Вона креко увірувала. Всі роки знаю її, як вірну ученицю Господа.