Чому поруч з деякими віруючими люди каються
Чому поруч з деякими віруючими люди каються, а поруч з іншими-ні? Давайте поміркуємо
Давайте в цій темі переглянемо , чим таким володіли люди, як вони досягали такого, що спілкуючись з ними хотілося змінитися і іншим. Вони знову і знову слухають такого і ті виразно їм пояснюють , що треба робити, і призводить до покаяння і сповідання своїх гріхів.
Не тільки ось вийшов десь на призовному зібранні, виголосив повторювану молитву, а приставав і чіплявся до віруючими: а це як ? А ось це як? І я хочу, що мені і як зробити?
Ми, звичайно, можемо зробити так: розповісти про тих, хто жив давненько від нас за часом, наприклад, Чарльз Фінней, люди коли його слухали, то відчували, що вже провалюються в пекло. Але можна сучасних нам взяти.
Почнемо: ревнощі повинна бути у людини по Богу. Затхло, душно навколо, немає палаючих для Господа сердець, ну так я і буду. Ось мене пішли зауважимо, що Фінней не ходив по світу з критикою критикою церков , а "ось я, пішли мене", Господи, і як він був хрещений Духом Святим.
Богом майже ніхто не цікавився. Люди жили релігійним життям, але мало хто мав особисті стосунки з Богом. І ось, одного разу, молодий адвокат Чарльз Фінней вирішив, що так тривати не повинно: ми повинні щось робити, ми повинні знайти Бога і заново пережити його силу. В один осінній день він пішов в ліс помолитися, щоб вирішити цю проблему. Коли він став на коліна, то голосно проголосив: Господь, Я не вийду з цього лісу, поки ти мене рясно не відвідаєш. І так Він молився пару годин на повний голос. І раптом, за його описом, як ніби електричний струм пройшов через все його тіло. Він моментально був хрещений Святим Духом і відчув велику Божу присутність. Після цього він встав і пішов на роботу. Але" нормально " працювати він більше не зміг. Присутність Бога було настільки сильним, що йому перший час не хотілося навіть їсти. Коли прийшов перший клієнт, то Чарльз ні про що більше не міг говорити, як тільки про Бога.
Молитва Ісуса, що перегукується з пробудженням
Молитва Ісуса, що перегукується з пробудженням
Захована від очей чомусь найважливіша молитва.
Викупити час у самого себе? Так переводять з грецької ще ось цей вірш Писання:"Дорожите часом бо дні лукави".(Ефесянам 5: 15) насправді так адже і є. Ми витрачаємо час на те, що самі часто вважаємо за потрібне, а його треба як би викупити у нас для Господа.
І проповідники адже і правильно говорять: чим більше ви проводите час з Господом, тим ви міцніше стоїте в істині, тим рівніше ваш шлях. Але більше-це скільки? Як зрозуміти і визначити, що про це говорить сам Господь?
Але ж відразу ж в Писанні визначено це: "Перебувайте в Мені". Приставка пере-означає, що не просто будьте, ну як-небудь так намагайтеся в Мені ходити і робити, а найвищий ступінь в ньому перебування - Перебувайте.
Але чомусь як ховається ось ця, нижче наведена молитва Ісуса Христа про нас, хто побажав би вірно слідувати за Ним.
"нехай будуть всі єдине, Як Ти, Отче, в Мені, і Я в тобі, так і вони нехай будуть в нас єдиний
Розберемо її уважніше.
Зрозуміло, що молитва найважливіша в Писанні, якщо він просить Отця Небесного про це - це дуже і дуже важливо. Але закриває цю молитву наведена, як приклад, молитва"Отче наш". Широко відома і багатьма людьми прийнята і використовувана. І важлива, безумовно. Але!
А та, вище наведена, як ховає найважливіше. Давайте поміркуємо.
Але мабуть так веде Бог своїх, він Сам веде і за віршами Писання своїх. Він бачить і знає нас с народження. Хто, А Він всіх нас прекрасно вивчив, взяв твердо вектор руху тільки за ГО сподом, чого б це не коштувало, як би важкого не вставало на шляху: Ти, Господи, мій Бог, до кого мені ще йти. Ти мій Спаситель, Ти Всемогутній і великий і правда тільки у тебе - здатний і зробити їм задумане.
І давайте подивимося, звернемо увагу на те, що в цій молитві Ісуса до Отця вказана якраз повнота нашого ходіння в ньому. Саме повнота. І це корінь можливостей, корінь того правильного, що і дозволить увійти в "радість Господина нашого".
"Нехай будуть вони в нас єдине (одне)."Саме в нас. Не в дияволі, не в своїх вигадках і вигадках, а в Отця Сина Його і Духа Святого. Але це ще не все.
Але важливо ще, що Ісус застосував слова як і так в цій молитві. Короткі слова, а в них стільки важливого! Часто так буває, коли коротеньке слово от не візьмемо до уваги, а воно найважливіший сенс несе.
Як я в Тобі, Ти Отче в мені, так і вони (віруючі) нехай будуть в нас єдине(одне).
А перед цим Ісус уже відкрив віруючим, що "Я і Отець одне". "Я нічого не роблю від себе, але як навчив мене Отче".
Перебувати в Господі, так само, як він Ісус в Отці. Так само. Чи не епізодами, не тоді коли ось навалилося гірке, а весь час.
І зауважте, що тоді і увірує і світ, дивлячись на Ісуса, який проглядає в своїх вірних не епізодами, а в будь-який час вони в ньому, вони завжди готові до того, що Бог їх поведе, куди Сам і вирішить. Чи не люди вирішать, придумають і побіжать за своїми вигадками і вигадками, а він, керуючи ними , прийде т ДО ІНШИХ сердець і Сам торкнеться .
Ну і де ваші пробуджені? Де?
Ну і де ваші пробуджені? Де? Обговорення у нас йшло пробуджень і перше що ми почули: де пробуджені? Де? Всім хочеться побачити не себе пробудженим, а ось хтось інший та нехай прокинеться. На що ми відповіли: так ось давайте ми самі і почнемо розвивати в собі самих ті якості, які і сприяють пробудженню спочатку нас самих в Господі, А Господь тоді і зможе запалити через нас вогонь пробудження, де Сам і вирішить