Чому поруч з деякими віруючими люди каються
Чому поруч з деякими віруючими люди каються, а поруч з іншими-ні? Давайте поміркуємо
Давайте в цій темі переглянемо , чим таким володіли люди, як вони досягали такого, що спілкуючись з ними хотілося змінитися і іншим. Вони знову і знову слухають такого і ті виразно їм пояснюють , що треба робити, і призводить до покаяння і сповідання своїх гріхів.
Не тільки ось вийшов десь на призовному зібранні, виголосив повторювану молитву, а приставав і чіплявся до віруючими: а це як ? А ось це як? І я хочу, що мені і як зробити?
Ми, звичайно, можемо зробити так: розповісти про тих, хто жив давненько від нас за часом, наприклад, Чарльз Фінней, люди коли його слухали, то відчували, що вже провалюються в пекло. Але можна сучасних нам взяти.
Почнемо: ревнощі повинна бути у людини по Богу. Затхло, душно навколо, немає палаючих для Господа сердець, ну так я і буду. Ось мене пішли зауважимо, що Фінней не ходив по світу з критикою критикою церков , а "ось я, пішли мене", Господи, і як він був хрещений Духом Святим.
Богом майже ніхто не цікавився. Люди жили релігійним життям, але мало хто мав особисті стосунки з Богом. І ось, одного разу, молодий адвокат Чарльз Фінней вирішив, що так тривати не повинно: ми повинні щось робити, ми повинні знайти Бога і заново пережити його силу. В один осінній день він пішов в ліс помолитися, щоб вирішити цю проблему. Коли він став на коліна, то голосно проголосив: Господь, Я не вийду з цього лісу, поки ти мене рясно не відвідаєш. І так Він молився пару годин на повний голос. І раптом, за його описом, як ніби електричний струм пройшов через все його тіло. Він моментально був хрещений Святим Духом і відчув велику Божу присутність. Після цього він встав і пішов на роботу. Але" нормально " працювати він більше не зміг. Присутність Бога було настільки сильним, що йому перший час не хотілося навіть їсти. Коли прийшов перший клієнт, то Чарльз ні про що більше не міг говорити, як тільки про Бога.